Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Blog RSS Feed

0 10
Na een schitterende weekend op Detectival nu weer op de terugweg naar huis. Het blijft een prachtige beleving, ookal is het mijn derde keer. We zijn dit keer met drie man sterk van “team Detectorandus” het avontuur aangegaan. Normaalgesproken gaan..
0 11
Diverse mensen vragen me wel eens "kun je veel vinden op het strand?" Hier kan ik uiteraard geen eenduidig antwoord op geven want dat hangt van heel veel factoren af. Bijvoorbeeld met welke metaaldetector je gaat zoeken op het strand. De meeste inst..
0 7
Op het moment van schrijven is het nogal roerig in detectorland. 2021 is het jaar dat zowel XP als Rutus een nieuwe gigant op de markt hebben gebracht, ook al is het net op de valreep voor de jaarwisseling En beide machines zijn dan ook nog eens met..
0 31
Vandaag, op 14 november 2020 is er een goede daad verricht ;-) Hans, klant van mij, had een zoekopdracht voor een dikke Zeeuwse zilveren armband. Een mevrouw was haar armband verloren tijdens tuinwerkzaamheden, c.a. 4 a 5 jaar geleden. Voor haar ee..
0 3
Inmiddels zoek ik al zo’n kleine 20 jaar. Zoals veel andere zoekers heb ook ik een ‘dynamisch’ verlanglijstje. Voor mij stond al jáááren met stip op nummer één het vindenvan bronzen bijl uit de bronstijd. Diverse keren was ik aan het zoeken met de g..
0 4
1 juni 2019, weinig metaalvondsten....ookal liep ik met mijn metaaldetector ;-) Met de neus naar grond al turend en wachten op een mooi piepsignaal zag ik hem liggen.....je weet het gelijk. Dit is een bewerkte vuursteen! Voor zover ik kan bekijken/b..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 14